Barion Pixel
Skip to main content
 x 
Kosár

Kosár

A kosara még üres

Minden igényt kielégítő kínálat

Megfelelő fűmagkeverék minden felhasználási területre!

Kisárgult foltok, gyomok, kikopott területek, túl sok fenntartási munka.... Ezeket szeretnénk elkerülni, ha a pázsitunkról van szó. A Barenbrug fűmagkeverékek használatával ezek a dolgok múltbéli problémákká válnak. Egy ritkás gyep semmiképpen nem segít kertünk összképének javításában. Amennyiben egy hangulatos, szép kertet szeretne, akkor kezdje azt egy gyönyörű pázsittal. A Barenbrug szívesen segít Önnek, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő fűmagkeveréket.

Minden igényt kielégítő kínálat

A Barenbrug széleskörű kínálatot állított össze annak érdekében, hogy Ön az igényeinek legmegfelelőbb fűmagkeveréket választhassa. Kizárólag vezető fajtákat válogatott össze fűmagkeverékeinek összeállításához. Hogyan rejthet ennyi korszerű technológiát magában egy apró fűmag? Mondhatnánk, ez lehetetlennek tűnik, azonban ez nagyon messze áll az igazságtól. Vannak olyan füvek, melyek gyorsan kikelnek, vannak amelyek elviselik az árnyékos körülményeket is, mások rendkívül jól tűrik az erős igénybevételt és  akadnak olyanok, melyeket csak ritkán kell nyírni. Megoldást nyújtunk minden területre.

Középpontban az innováció

A nemesítés, az új fajták előállítása központi szerepet játszik a Barenbrug cég tevékenységében. Egy új fűfajta kifejlesztése hozzávetőlegesen 15 évet vesz igénybe. A Barenbrug vezető szerepet tölt be a füvek világában nemzetközi viszonylatban, miután 1904 óta keresik az innovatív megoldásokat. Ezen hosszú időszak alatt számos olyan újítást vezettek piacra, melyeket korábban megvalósíthatatlannak véltek. Kifejlesztettek olyan füveket, amelyek szinte alig igényelnek öntözést vagy ritkán kell nyírni őket, valamint megjelentek olyan füvekkel a piacon, amelyek erősebb sérülést követően is jó megújuló képességet mutatnak.

Egyedi, kiváló termékek adják a versenyelőnyt

A Barenbrugnál úgy vélik, hogy különleges termékek fejlesztésével tudják megőrizni versenyképességüket a versenytársaikkal szemben. Ezek a különleges termékek csak a Bárenbrugnál érhetőek el. Amennyiben úgy gondolja, hogy ez csupán egy üzleti fogás, győződjön meg arról, mit mondanak a szakmabeliek. Referenciák sora bizonyítja füveik sikerességét. Gyepszőnyeg termelők, kertépítők, sportpálya, és golfpályafenntartók mutatnak rá arra a különbségre, amit a legjobb keverékeik használatával a különböző felhasználási területeken elérhetnek. Próbálja ki Ön is és tapasztalja meg a Barenbrug füvek teljesítményét.

SOS-Super Seeding - Gyors megoldás pázsitja felújításához!

Mow Saver - Kevesebb fűnyírás, kevesebb nyesedék!

Bar Power - RPR Rendkívül erős, megújuló pázsit!

Shadow - Gyönyörű dús pázsit, árnyékos és napos területeken is!

Water Saver - Győzze le az aszályt szárazságtűrő füvekkel!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Elfogadom a Felhasználási feltételek -et
és az Adatvédelmi irányelvek -ot.