Barion Pixel
Skip to main content
 x 
Kosár

Kosár

A kosara még üres

Forradalmian új technológia: megújuló képesség és az erős igénybevétellel szembeni nagyfokú ellenállóság

A fű kiemelkedő szerepet tölt be a kertekben. Egy gyönyörű pázsit azonnal feldobja bármelyik kert megjelenését. Sajnálatos módon a pázsit silány minősége miatt számos kert kiábrándítóan néz ki.
Természetes, hogy Ön is olyan pázsitot szeretne, ahol a gyermekek felszabadultan játszhatnak anélkül, hogy jelentősebb kárt tennének benne. A forradalmian új Bar Power RPR fűmagkeverékkel mindez most már lehetséges.


Hosszú ideig eltarthat, mire a fű kelését követően egy erős, szép pázsit alakul ki. A gyorsan fejlődő Bar Power RPR keverékkel azonban mindez felgyorsítható. A fű kifejlődését követően már élvezheti is a gyönyörű, a fokozott igénybevételnek rendkívül ellenálló gyep adta lehetőségeket. Mindez azért lehetséges, mert az RPR technológia sűrű gyepet biztosít, amely bármilyen károsodást követően képes regenerálódni. A Bar Power RPR egyedi összetételének köszönhetően olyan pázsitot hozhatunk létre, amely rendkívül ellenálló a taposással szemben. Egy természetes pázsit a legszebb és legfenntarthatóbb alapja bármely kertnek.

Az RPR olyan regenerálódó angol perje,amely földfelszín közeli hajtásokat hoz létre, melyről új növényeket nevel. Ez az első olyan angol perje, amely ezzel a konkrét tulajdonsággal bír. Mostanáig a réti perje volt az egyetlen legyökerező oldalhajtást, tarackot növesztő fűfaj. A földfelszín közeli hajtásoknak köszönhetően az RPR sokkal erősebb, mint a többi angol perje fajta, miközben ez semmilyen módon nem befolyásolja a növény gyors kelését, fejlődését.
Az eredmény pedig egy jóval intenzívebben használható és kiváló megjelenésű regenerálódó angol perje, amely egyaránt alkalmas kerti pázsitok, parkok és egyéb füves területek telepítésére. Az RPR korábban már bizonyította értékességét a sportpályákon és a golfpályákon.

A Bar Power RPR többféle céllal is alkalmazható, kerti pázsit telepítésére, park vagy egyéb szabadidős tevékenységet szolgáló füves terület létrehozására. Intenzív
használatnak kitett kerti ösvények kialakítására is megfelelő.Természetesen az erős igénybevétellel szembeni ellenállóság nem az egyetlen fontos tényező. A Bar Power RPR remek díszítő értékkel is bír. Mindezek biztosítják azt, hogy rövid idő alatt erős, vonzó pázsitot hozhassunk létre felhasználásával.

Az egyes területek talaja jelentősen eltérhet egymástól. Bizonyos fűmagkeverékek gyengébben csíráznak és fejlődnek például száraz, homokos talajban. A Bar Power RPR bizonyítottan nyerőválasztás, amennyiben ezt a szempontot is figyelembe veszik. Bármilyen talajtípusról is legyen szó, a Bar Power RPR mindig jól teljesít. Összességében tehát a Bar Power RPR fűmagkeveréket könnyedén használhatja, bármilyen probléma megelőzéséről legyen is szó. Sokoldalúsága teszi a Bar Power RPR-t ideálissá a professzionális kertészek számára is.

A tárolás költséges dolog. Ezért mindenki számára fontos, hogy a fűmagkeveréket a lehető leghatékonyabban és legfenntarthatóbb módon használja fel. A Bar Power RPR segítségével ez lehetséges. A Bar Power RPR-t új vetéshez és felülvetéshez is alkalmazhatja, csupán ezt az egy keveréket kell megvásárolnia. Akár már márciusban vethető, így Ön hosszabb ideig élvezheti a vonzó látványt nyújtó gyepet.A gyep optimális minőségének megtartásához fontos a felülvetés. Annak előnye, hogy a felülvetéshez is ugyanazt a keveréket használja az, hogy a pázsitja egységesebb marad, nem lesznek színbeli eltérések, amelyet a különböző típusú fűmagkeverékek okozhatnak. Mindegyik gyepnek romlik a minősége a téli időszakfolyamán, de a Bar Power RPR-gyep egységes marad, a felülvetést követően pedig jelentősen javul. A pázsitok azért vannak, hogy élvezhessük őket, a Bar Power RPR segítségével pedig a sűrű,zöld gyepet Ön hosszabb ideig élvezheti.
Ellenáll a gyomoknak és a betegségeknek. A Bar Power RPR indái igen sűrű gyepet alkotnak,csupán rendkívül kis helyet hagyva a gyomok növekedésének. Az erő és gyorsaság kombinációja teszi a Bar Power RPR-t jóval ellenállóbbá a gyomokkal és nem kívánatos fűfélékkel szemben, amelyeknek gyakorlatilag nincs esélyük a fejlődésre a Bar Power RPR gyors csírázási képessége miatt. A Bar Power RPR-ben található vörös csenkesz pedig a betegségekkel szembeni remek ellenálló képességet biztosítja. A gyepeket érintő másik probléma a filcesedés. A Bar Power RPR csökkenti a filcesedés veszélyét. Köztudott tény, hogy a vékony filcrétegű gyepet kevésbé támadják meg a betegségek.

"Már néhány éve használom az RPR-t és lenyűgöz, hogy mennyire erős: a felhasználásával létrehozott sűrű pázsit a károsodást és a hosszabb ideig tartó stresszt
követően is képes regenerálódni. A Bar Power RPR fűmagkeverék korábban nem volt jelen az olasz piacon. Most már elérhető és lehetővé teszi számunkra, hogy bármilyen helyzetben kihasználjuk az RPR nyújtotta előnyöket."
Mr. Stefano Drago
A Giardineria Drago Kertészeti Áruház tulajdonosa - Schio (VI) - Olaszország

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Elfogadom a Felhasználási feltételek -et
és az Adatvédelmi irányelvek -ot.