Barion Pixel
Skip to main content
 x 
Kosár

Kosár

A kosara még üres

A Barenbrug új innovatív megoldásának bemutatására kerül sor 2021. február 11-én

A Barenbrug egy új, nagyfokú ellenálló és megújuló képességgel bíró füves megoldást mutat be a professzionális felhasználóknak, golfpálya- és sportpálya-fenntartóknak, valamint gyepszőnyeg-termesztőknek.

Szeretné felkészíteni a füves területeit a szélsőséges időjárási körülményekre is?

A Barenbrug meghívja Önt az új technológiájának bemutatójára, ami segíthet Önnek felkészülni a jövő kihívásaira.

Időpont: 2021. február 11. 11 óra.

Az éghajlat világszerte változik, a szélsőségek egyre gyakoribbá, megszokottabbá válnak. Több éves kutatómunka, számos, extrém feltételek mellett elvégzett kísérlet során a Barenbrug kifejlesztett egy olyan technológiát, amely segíti a szakembereket abban, hogy az ilyen jellegű kihívásokkal is sikerrel nézzenek szembe. Van egy új technológia, amely ellenáll ezen szélsőségeknek: a Resilient Blue! Kiállja a próbát és ellenáll a legnehezebb körülmények között is!

Ez az új technológia rendkívül jó hő- és szárazságtűrő képességgel bír, s mindemellett a télállósága is remek. Az új technológia hivatalos bemutatása a jelenlegi járványhelyzet miatt online történik meg, az eseményre, a Barenbrug Online Event-re 2021. február 11.-én 11 órakor kerül sor. Ezen az eseményen bemutatjuk az új technológia felhasználási lehetőségeit, és betekintést adunk a technikai részletekbe is.

Az online bemutatóra a következő címen van lehetősége feliratkozni: www.barenbrug.biz/barenbrug-online-event-2021

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Elfogadom a Felhasználási feltételek -et
és az Adatvédelmi irányelvek -ot.