Barion Pixel
Skip to main content
 x 
Kosár

Kosár

A kosara még üres

Resilient Blue Lawn már Magyarországon is

Resilient Blue® Lawn

Miért a Resilient Blue Lawn?

A legjobb és legegyszerűbb választás, ha Önnek olyan erős gyepre van szüksége, amely valóban ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak.

A Barenbrug, a legújabb kutatási eredményeket alkalmazva, egy olyan keveréket hozott létre, ami megbízható megoldást jelent még a legnehezebb körülmények esetén is.
Csikorgó hideg, csontszáraz hőség, vagy akár özönvízszerű eső? Nem gond! A Resilient Blue® kitart. A Resilient Blue® állja a sarat, de nem csak azt. Számára nem kihívás a parkban megrendezett családi futóverseny, a labda után nyargaló kutya vagy akár egy nagy létszámú szabadtéri jógaedzés sem. Ez mind meg se kottyan a Resilient Blue®-nak, keményen áll minden próbát!

A Resilient Blue® kiválóan tűri a megpróbáltatásokat és rendkívül gyorsan regenerálódik. Ellenállóságának és szívósságának köszönhetően a betegségek is nehezebben támadják meg. Ha Ön egy olyan gyepet szeretne, amely egész évben csodálatos zöld színben pompázik és még egészséges is, akkor erre a célra Resilient Blue® a legmegfelelőbb. Igen! Mindenki ilyen gyepet szeretne.

A Resilient Blue® Lawn összetétele:
Resilient Blue® (Yellow Jacket Water Manager bevonattal kezelve) 30 %
RPR® angolperje 25 %
Juhcsenkesz 15 %
Vörös csenkesz (tarackos) 15 %
Vörös csenkesz (törpe) 15 %

2022-ben már Magyarországon is elérhető 1 kg, 5 kg és 15 kg-os változatban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Elfogadom a Felhasználási feltételek -et
és az Adatvédelmi irányelvek -ot.